Skip links

Informa’t sobre la reforma laboral amb la patronal UPM

Juntament amb la UPM volem reforçar la informació del nostre canal. Per això, us remetem aquesta informació d’interès que planteja la Unió Patronal Metal·lúrgica i el seu servei des del Departament Laboral.

La Mesa del Diálogo Social Estatal, integrada pel Gobierno de España, els sindicats i la patronal, es va reunir la setmana passada i va acabar amb el rebuig dels agents socials a la proposta de l’Executiu espanyol sobre el ‘Mecanismo RED de Flexibilidad y Estabilización del Empleo’, sustituto de los expedientes de regulación temporal de empleo (ERTE).

Des de la UPM, fem arribar als nostres associats/es la proposta del govern espanyol, relativa a la reforma de l’Art. 47 i la creació del nou mecanisme de l’Art. 47 bis de l’Estatut dels Treballadors relatius als ERTOS, així com les observacions i propostes fetes sobre aquest document per part de Foment del Treball i que s’enviaran a la CEOE perquè les traslladi a la Mesa del Diálogo Social Estatal.

PROPOSTA GOBIERNO DE ESPAÑA

Recordem que el Gobierno ha de presentar la futura normativa a Brussel·les abans del 31 de desembre, com a part del compromís adquirit per a la recepció dels fons europeus Next Generation.

Per a qualsevol dubte o més informació, escriu-nos a laboral@upm.org.