Skip links

L’Institut Mariano de Sant Boi formarà joves professionals de l’automoció

El passat dia 13 d’abril es va celebrar la primera trobada entre els representants de l’Institut Mariano i el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona, punt d’inici d’una col·laboració per formar els joves professionals, comercials de l’automoció. 

D’aquesta manera, el projecte s’estén a Sant Boi de Llobregat, una ciutat on es concentren destacats concessionaris de la província. Jaume Roura, president del Gremi del Motor i la Mobilitat i la Patronal Fecavem i alhora de la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM), acompanyat d’Antoni Mora del Grup Carhaus i Moisès Sànchez d’Autovivo Grup, van participar en una primera sessió de treball, que va servir per presentar els components del projecte, així com per a l’intercanvi d’experiències i coneixements. 

El mes de setembre vinent està previst que s’iniciï el primer curs de comercials d’automoció des de l’Institut Mariano. D’aquesta manera, els professionals del motor del Baix Llobregat podran acollir els primers alumnes el mes de juny de l’any 2024.

Aquest projecte s’emmarca en el conveni subscrit entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i Fecavem. Entitats del prestigi del món patronal i educatiu com la UPM i La Alianza para la Formación Dual, avalen aquest projecte que prepara la cinquena edició del Curs de Comercials de l’Automoció.