Skip links

Els joves comercials del futur es presenten a les empreses d’automoció

El passat 18 d’abril, es va celebrar una nova trobada d’alumnes GVEC-Automoció amb empreses del nostre sector a Barcelona. Aquesta trobada entre els alumnes dels Instituts Joan Brossa de Barcelona, Montserrat Roig de Terrassa i Marianao de Sant Boi de Llobregat, ha servit per intercanviar impressions amb els diferents representants de les nostres empreses agremiades participants. Fins a dia d’avui, una cinquantena d’alumnes s’han presentat davant una vintena de responsables del sector empresarial, de la mà dels coordinadors dels instituts anteriorment esmentats.

D’entrada, els i les joves que treballen ja en concessionaris, van traslladar la seva experiència d’èxit als alumnes actualment en formació. A continuació, els 50 alumnes, la majoria d’alumnes cursen GVEC i alguns Màrqueting i Publicitat, es van presentar públicament i les empreses van poder finalitzar amb l’oportunitat de contactar amb els coordinadors dels instituts i els mateixos alumnes.

D’aquesta manera, la patronal Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona impulsen, per la part empresarial, el cicle de gestió de vendes i espais comercials en règim dual i adaptació curricular a l’automoció, en estreta col·laboració amb els Instituts i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, un projecte que es resumeix en aquest enllaç. 

Aquest programa formatiu compleix la 6à edició i de cara al mes de setembre vinent està prevista  una nova edició del curs per a comercials d’automoció. 

El portaveu i secretari general, Joan Blancafort, per part del Gremi del Motor de Barcelona, destaca que “aquest programa respon a una necessitat de les empreses associades d’incorporar a nous professionals del motor” i destaca “la bona acollida per part dels joves perquè l’automoció brinda una bona oportunitat professional i una remuneració atractiva“.