Skip links

Juliol 2023 | Jaume Roura: “Us espero el 6 de juliol a la seu del Gremi”

Finalitzem el mes de juny amb unes perspectives que ens indiquen que estem recuperant, poc a poc, la normalitat. D’aquesta manera, ens plantem a un mes de juliol marcat per una tradicional i alta estacionalitat en el nostre sector. Així doncs, esperem que la disponibilitat de producte de VN, i el no fer esperar tant als nostres clients, ens doni un mes similar al que vam viure abans de la pandèmia, l’estiu del 2019.

Des de Fecavem, estem treballant per estar atents i oferir des de les nostres organitzacions, el diàleg adequat al nou govern de l’Ajuntament de Barcelona. Des del Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona que també presideixo, la nostra feina ha estat incansable. I així seguirà. Per tant, esperem que s’obri una nova forma d’actuar entorn a la mobilitat, tal com en el seu dia, el nou alcalde, Jaume Collboni, en el marc dels Gremi Confidencial que vam celebrar des de CASA SEAT, es va comprometre. És per tot això que estarem atents i ja hem fet arribar una carta directa a l’alcalde.

En paral·lel, aquest mes de juliol celebrarem l’Assemblea General del Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona, el proper dijous 6 de juliol. Us esperem a tots i totes, ja que comptarem amb un conferenciant de primer nivell que ens parlarà de geopolítica i mobilitat; un enginyer de reconeixement internacional com és el professor Marcos Urarte. Quan acabem, compartirem un dinar informal a la terrassa del nostre Gremi. Ja us hem facilitat de forma personal la invitació i corresponent enllaç d’inscripció. No hi podeu faltar.

Tenim molts fronts en marxa: accions pel mercat de VO, que cada dia agafa mes fortalesa per a la nostra gestió comercial. Estigueu atents aquest any, el mes de novembre celebrarem el Saló Ocasió, tal com us hem informat des del nostre darrer Infogremi.

Fins el proper 6 de juliol a la seu del Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona! Us esperem i també ens desitjarem unes bones i ben merescudes vacances!

Jaume Roura i Calls

President de Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona