Skip links

Juliol: “Volem un Govern al costat del motor”

Ja hem tancat el primer semestre de l’any 2021, anem avançant camí cap a la recuperació i la normalitat social, esperant i desitjant que en el segon semestre l’estabilitzem definitivament.

Centrant-nos en la nostra activitat comercial, com ja he dit en altres ocasions, ara estem recollint el fruit del mal any del darrer 2020, en què tristament s’han sumat nous problemes com són la falta de microxips, la pujada impositiva i un MOVES que encara funciona a mig gas. Esperem que durant aquest aquest segon semestre la situació es normalitzi. El mes de juliol és important per al nostre sector, només ens queda esperar que la producció dels fabricants ens faciliti el producte per cobrir la demanda.

El mercat usat millor però la falta de producte també condiciona l’activitat. Tot i així, el resultat és millor que el del vehicle nou. Des de Fecavem, estem treballant, presentant alternatives a les noves imposicions sobre la mobilitat ja que afecta directament als usuaris i confonen els nostres clients en la seva decisió de compra.

Esperem que amb el nou Govern de Catalunya i la pressió i suport des de Faconauto i Anfac que fan a Madrid, acabarem resolent de la millor forma aquesta situació. Volem assolir més respecte i comprensió cap als usuaris de la mobilitat privada i evitar perjudicis a les nostre empreses, que no fem més que aportar servei a la societat via una mobilitat lliure i també en forma d’impostos.

Finalment, com ja us vam informar immediatament després de conèixer la decisió, el Saló de l’Automòbil es trasllada al 30 de setembre fins el 10 de octubre. L’objectiu és fer-lo mes participatiu i amb major presència de marques. Crec es un encert per enfortir el creixement de vendes en el segon semestre.

Ànims a tots fins aviat!

Jaume Roura i Calls

President de Fecavem i el Gremi del Motor