Skip links

Març, “Mirem el segon semestre”

Tanquem el segon mes de l’any repetint el gener. Això ens porta a un acumulat de l’any negatiu i, per tant, es fa més difícil recuperar aquesta caiguda negativa.

Però no podem baixar la guàrdia i cal seguir resistint. Mirant la part positiva, baixen els contagis i s’obren, gradualment, les restriccions. Esperem que l’arribada de les vacunes arribi al major nombre de població el més aviat possible i farmacèutiques i governs tanquin bons acords.  És molt important per assegurar que tenim la pandèmia controlada i els seus efectes en perspectiva de segon semestre, on podrem visionar ‘la normalitat’. Després de les reflexions exposades a la darrera Junta Directiva, hem d’estar més units que mai per afrontar tots els problemes. Des del Gremi del Motor presentarem alternatives als polítics per ajudar i, a la vegada, amb l’objectiu que valorin l’activitat de les nostres empreses de servei a la mobilitat, tan necessària pels ciutadans. També ho farem extensible amb Fecavem.

La bona notícia de tot plegat és la confirmació de la celebració de l’Automobile Barcelona del 8 al 18 de juliol. Serem el primer d’Europa que es celebrarà després de la pandèmia. Aquesta edició, de forma compartida entre cotxes i motos. També començarem a treballar per l’organització del Saló d’Ocasió que l’any passat no vàrem poder fer-ho en el format de sempre. En definitiva, indicis lleus però indicis que, mica en mica, anem recuperant el temps perdut.

En paral·lel, hem celebrat les eleccions al Parlament de Catalunya. Esperem i demanem als polítics que s’imposi el sentit comú i es constitueixi un Govern de la Generalitat que treballi i pensi en la societat i les empreses, defensi les ajudes per a poder recuperar-les i salvar llocs de treball.

Des de Fecavem i el Gremi del Motor, seguirem atents als esdeveniments perquè ens escoltin i ajudin el nostre sector, recondueixin les taxes impositives, que estem reclamant juntament amb Faconauto, Foment i CEEO.

Ànims a tots i totes, aviat arribaran els bons temps!