Skip links

La nova web de Fecavem: en dos idiomes i reforcem continguts

La Patronal Catalana de la Distribució d’Automoció, Fecavem, continua treballant per reforçar el seu àmbit comunicatiu. Així doncs, amb l’objectiu d’estar més presents en format digital, hem afegit millores substancials per arribar a tot arreu.

Web en català i castellà

D’una banda, la web de Fecavem passa a estar integrada en dos idiomes: català, però també espanyol. Trobareu ambdues opcions a la part dreta de la barra superior de totes les pàgines del nostre portal, amb la indicació CAT i ES.

Millorem el disseny

D’altra banda, canviem el format en 16:9 i l’adaptem a les pàgines actuals per millorar la visió. També hem adaptat el disseny per augmentar la capacitat de càrrega de tots els continguts i hem reforçat la manera de trobar qualsevol aspecte que pugui ser del vostre interès. A més, també hem incorporat totes les revistes del nostre Infogremi que puntualment surten cada primer mes en format newsletter. Us animem a fer la vostra subscripció totalment gratuïta si encara no la rebeu. Ens podeu escriure indicant ‘Suscripció Fecavem’ a info@fecavem.cat.

Però no només això. Som conscients de la importància d’estar presents als mitjans de comunicació i ser subjectes actius. A l’apartat d’Impactes a mitjans, trobareu tot l’històric ordenat en els tres últims anys per facilitar buscar qualsevol notícia que us interessi recuperar. Aprofitem per dir-vos que el darrer trimestre hem arribat al rècord d’aparicions públiques, amb tres per setmana de mitjana.

També a xarxes i mitjans de comunicació

Finalment, seguim apostant per la nostra marca Automobile Talks i mantenim aquest subdomini dins de Fecavem on trobareu l’agenda detallada de totes les jornades que aquesta casa organitza a tot Catalunya. En paral·lel a la web, reforcem la presència a les xarxes socials amb un fort increment de les visites derivades del nostre Linkedin i twitter. I, posem en marxa un apartat més il·lustratiu per donar veu i imatge a tots els nostres associats a través de l‘ Instagram Fecavem.

Seguim connectats!