Skip links

Novembre 2022 | Jaume Roura: “Tancarem un any per sota les previsions”

Encara ens queden dos mesos per tancar l’any 2022. D’una banda, aquest mes d’octubre que acabem de tancar, ha sigut un mes també amb tendència de mínims. Això ens portarà haver de tancar un any per sota de les previsions que esperàvem recuperar. Cal tenir en compte que el motor del nostre marcat arrenca amb la venda de VN, i el volum que necessitem no el recuperem derivat de les situacions que vivim com tots coneixem i no cal repetir. Ara bé, enmig de la tempesta, el VO segueix creixent i aquest fil ens dona marge per resistir. Una vegada més.

Aquest any que encara estem vivint, dins l’àmbit de la recuperació de la normalitat, celebrarem el 40 Saló Ocasió a Fira Barcelona, que estat dos anys suspès. Eperarem que tingui una bona acollida per tots els compradors.

Mirant una mica més enllà, cal tenir en compte l’agenda política més immediata. El proper 2023 se celebren eleccions municipals i generals a Espanya. En les primeres, previstes per a la primavera, caldrà estar atents per veure si es renoven els polítics vigents en els càrrecs i quines propostes porten en els seus programes respectius. Cal que ens escoltin i entenguin la importància del nostre sector: una mobilitat privada, sostenible i lliure, tan necessària per a tota la societat. En aquest sentit, convidarem els candidats de tots els partits actualment representats perquè ens expliquin, però també escoltin i entenguin les nostres demandes. Agremiats i agremiades, com a president, us demano la participació a les convocatòries que puntualment anireu rebent.

Per últim, tal com vàrem aprova i acordar, hem renovat les instal·lacions de la nostre seu. Així doncs, us convido a visitar-la, on hem posat al dia la nostra imatge i també aprofitar l’ocasió per intercanviar impressions, tan necessari en aquests moments que en ha tocat viure.

Ànims a tots i totesper rematar l’any 2022!