Skip links

Obrim la participació a les empreses associades en el procés d’assignació dels alumnes del nostre curs

Us informem que el proper dia 18 d’abril, Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona convocarà les empreses associades al punt de trobada per posar en contacte alumnes del Curs de Comercials de l’Automoció i les empreses que els acullen.

Fecavem i el Gremi del Motor col·laboren en la formació de joves alumnes del curs per a comercials d’automoció, un programa de Formació Professional de Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials especialitzat en la distribució d’automoció, en règim d’alternança dual.

Des del passat mes de setembre de 2023, els alumnes de l’Institut Joan Brossa de Barcelona, l l‘Institut Montserrat Roig de Terrassa i l’Institut Marianao de Sant Boi, han assistit a la formació en aquests Instituts.

Per completar la seva formació, els concessionaris que voluntàriament hi vulguin participar, tenen l’oportunitat d’acollir-los, perquè coneguin de primera mà les tasques i responsabilitats laborals pròpies d’un gestor comercial.

Estem a prop de finalitzar el primer curs. El proper mes de juny tindrà lloc el primer contacte amb l’empresa i al setembre del segon curs es comença el període DUAL, combinant dos dies en el centre educatiu i tres dies d’aprenentatge a l’empresa.

Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona, vetllen per la qualitat del programa, especialment que els continguts estiguin actualitzats i que els alumnes hagin tingut ja una primera aproximació al sector laboral. Ara ja ha arribat el moment en què obrim la participació a les empreses associades i puguin entrar en contacte amb alumnes que es preparen per incorporar-se al mercat laboral.

Reserveu la data del 18 d’abril perquè properament enviarem la convocatòria indicant l’hora i lloc, perquè el responsable de Recursos Humans de la vostra empresa pugui participar en la selecció. Finalment, informar-vos que Fecavem i el Gremi acompanyaran les empreses en tot el procés de tutoriació dels alumnes, a totes aquelles empreses que necessitin assessorament.

Us hi esperem!