Skip links

‘Ofertes que volen’: el reclam comercial d’Ocasión, el saló del vehicle seminou

Durant els dies 22 a 26 de novembre, al recinte firal de Montjuïc, se celebrarà la 41 edició d’Ocasión, esdeveniment obert als nostres associats i associades.

Aquesta nova edició ve marcada per la transició cap a un model híbrid, de manera que l’oferta de vehicles que es concentra en el recinte firal, estarà disponible a www.portalsalonocasion.com. Des de la pàgina notícies d’aquesta web, trobareu la notícia on us hem detallat en què consisteix aquesta nova finestra informativa.

Us recordem que aquest portal està motoritzat pel Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona a través de www.gremimotor.com. Davant d’un escenari sectorial de recompres creixents, major rotació d’estocs i operadors de major volum, celebrarem un Saló més eficient i amb menys dies de durada.

Agendeu el dia de la inauguració perquè hem convocat dos actes, un professional i un de formatiu. En el primer celebrem la IX Jornada d’Automoció de Catalunya i per la tarda, la Sessió Formativa dirigida als joves que es formen per ser els futurs comercials del sector. Us animem a fer les inscripcions que rebreu a través de la nostra newsletter.