Skip links

Presents allà on convé, el Salón Ocasión no ha pogut ser

Celebrem l’Automobile Talks des de Fira Barcelona coincidint amb l’Automobile Barcelona. També celebrem l’Automobile Talks des de CASA SEAT. Ambdós amb un èxit de convocatòria que constaten que Fecavem, la nostra Patronal, està més viva que mai. Ara, també us convidem a veure’ns a Girona amb Corve. Properament rebreu tota la informació.

Però és evident que la nostra força com a Patronal també ens ha de servir per prendre decisions quan convé. No era el moment idoni, per les circumstàncies que la Covid-19 han provocat, celebrar el Salón Ocasión a Fira Barcelona. No pot ser i val més prendre una decisió que dol, que obtenir uns resultats no desitjats. Així doncs, era el nostre deure i així ha estat. Malgrat tot, seguim allà on ens criden i on hem de ser-hi. Sense anar més lluny, a l’Expoelèctric. Ens veiem aviat!

Les matriculacions

En paral·lel, la situació actual marcada per la falta de producte, les fàbriques aturades parcialment pels problemes de micoxips i semiconductors, han provocat un tancament aquest mes d’octubre amb una caiguda de matriculacions mai vista en aquest mes, fins i tot el del 2020, on es van superar les matrícules d’aquest 2021.

Si el mercat a Espanya cau un -20,5%, a Catalunya ens cau fins a un -29,5%. En aquest sentit, aquí ens marca també l’efecte impositiu català del CO2 i les matriculacions fetes fora de Catalunya. Des de Fecavem seguim i seguirem fent veure i entendre al Govern català que no podem acceptar ser penalitzats com catalans davant la resta de les comunitats espanyoles. En conclusió, confiem que arribin millors notícies internacionals de les primeres matèries i que els costos energètics millorin a la baixa.