Skip links

Èxit del primer Automobile Talks a Girona

Fecavem, conjuntament amb Corve i el BBVA lideren la trobada des de la Cambra de Comerç de Girona

Les jornades Automobile Talks surten de Barcelona i la Patronal Fecavem celebra la seva primera a Girona. El president de Corve, Jordi Solà, ha donat la benvinguda des de la Cambra de Comerç de Girona. Els reptes de la mobilitat i com s’hauran de projectar els punts de venda de l’automoció han estat els dos principals aspectes que s’han posat a debat.

La primera ponència ha anat a càrrec del President del Club d’Automoció ESADE Alumni, Joan Miquel Malagelada, que ha dibuixat les línies del futur més immediat dels concessionaris: “En un futur, els concessionaris hauran d’integrar un agregador de mobilitat a la carta. Per primera vegada, el renting individual supera en número, als d’empresa”. Posteriorment, el president de Fecavem, el Gremi del Motor i la UPM, Jaume Roura, ha constatat el canvi: “Estem patint l’etiqueta d’empresaris, com si això fos dolent. L’esperit de l’associacionisme a Catalunya és inqüestionable. Es vendran menys cotxes, vulguem o no. Hem de fer el pas de transformació de les nostres empreses, ens agradi o no”.

D’altra banda, s’ha connectat amb el president de Faconauto, Gerardo Pérez, que ha lloat aquesta mena d’iniciatives. L’acte l’ha tancat Xavier Vila, Director del BBVA Consumer Finance a Catalunya i ha presentat el nou acord #CompraFácilFecavem amb la nostra Patronal Fecavem.

Posteriorment a la jornada, els presidents i directius de les quatre associacions de província, Barcelona Girona Lleida i Tarragona, s’han reunit en una Junta de la Patronal amb una trobada privada a Girona.

Ben aviat, us informarem del proper Automobile Talks.