Skip links

Renova el teu vehicle ara!

Des de Fecavem, animem a renovar el vehicle ara pel bon moment que se’n deriva de diferents circumstàncies. Ho afirmem així de rotunds perquè el Congrés de Diputats ha aprovat els nous trams de l’Impost de Matriculació, després d’una llarga i tensa transacció entres els partits polítics.  A efectes pràctics, aquesta mesura neutralitza la pujada de l’Impost i, conseqüentment, el preu dels vehicles que comercialitzem. 

La iniciativa liderada pel diputat del PDeCAT, Ferran Bel, ha donat fruits a mitges perquè el que es va aprovar al Congrés, ha quedat retallat en el Senat, on ha prosperat un acord de transacció que limita la vigència dels trams fins a final d’any. Per tant, és moment d’aprofitar-ho. Resten sis mesos, el temps que disposa el comprador per decidir si canvia el seu vehicle.

A més, si sumem a aquesta rebaixa fiscal, la possibilitat d’acollir-se al pla d’ajuts MOVES, indubtablement és el moment de comprar un vehicle més sostenible i eficient. El repte més immediat? Disposar de l’oferta de vehicles suficient ja que s’ha detectat que hi ha dificultats en el subministre de vehicles als concessionaris derivat de la crisi per la Covid-19.