Skip links

Renova’t, la nova campanya de Fecavem per impulsar la mobilitat segura i sostenible

La Patronal Catalana de la Distribució d’Automoció, Fecavem, juntament amb les seves quatre associacions provincials –el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona; Astave Tarragona; l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida; Corve Girona; i el Gremi de Mobilitat Sabadell-, posen en marxa l’impuls d’una campanya de renovació del vehicle necessària pel context actual social econòmic.

Així doncs, davant els canvis legislatius, l’impuls a favor de la sostenibilitat i la qualitat de l’aire, però també una conducció segura i viable, cal tenir en compte la renovació del vehicle com una necessitat immediata. La mobilitat privada és un element indispensable pel bon funcionament de les nostres ciutats, àrees metropolitanes i connexions amb la resta del país que complementen l’oferta de la mobilitat pública. En aquest sentit, l’automoció catalana sempre ha abanderat politiques a favor de la renovació del parc mòbil, però també ha apostat des dels seus centres per la recerca i la innovació a favor de l’electrificació o els motors de combustió híbrids. Sense una indústria a l’avantguarda d’aquests canvis seria impossible entendre la sostenibilitat ecològica que ja, des de la Unió Europea o l’Agenda 2030, es vol tirar endavant.

Per tot plegat, els concessionaris i compravenda de tot el conjunt de Catalunya es posen a la disposició de la ciutadania i volen acompanyar i informar en el procés final de renovació i canvi de vehicle aportant seguretat i fiabilitat en l’adquisició d’aquest. D’altra banda, no podem oblidar que la renovació sostenible es dona gràcies a la compra d’un vehicle nou, però també del VO -vehicle d’ocasió-, adaptat a tots els requeriments i normatives actuals. D’aquesta manera, aquesta campanya neix en paral·lel al Saló Ocasió que se celebra des de Fira Barcelona del 26 de novembre al 4 de desembre i reprèn el seu format presencial després de dos anys. Però la Patronal Fecavem va més enllà i per això mobilitzarà noves accions i impulsarà una campanya d’informació que també serà vigent el proper any 2023.

Fecavem agraeix els seus col·laboradors la confiança feta en aquesta campanya: Cetelem, Anfac, Fira Barcelona, Coches.net, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

La campanya es desenvoluparà també de forma pública a tots els mitjans de comunicació. A partir del21 de novembre també ens trobareu a TV3, La Vanguardia, El Periódico, el diari Sport, l’As, Mundo Deportivo, Catalunya Ràdio, RAC1, Cadena Cope, Ràdio Marca, entre d’altres. Des de Fecavem volem agrair el suport que la premsa sempre ens dona per difondre el nostre missatge. Us animem a compartir el nostre vídeo i tots els banners i falques a través del DROPBOX amb tot el material gràfic i audiovisual.

Ara, més que mai, RENOVA’T!