Skip links

Seguim oberts, malgrat les noves restriccions

Davant el darrer anunci decretat pel Govern de la Generalitat sobre les noves restriccions i mesures de confinament per combatre la Covid-19 durant 10 dies, en vigor el pròxim 7 de gener, Fecavem i el Gremi del Motor us informem:
El nostre sector pot mantenir la seva activitat ja que estem considerats com empreses del grup excepcional que preveu el Govern de la Generalitat, segons ens han informat per part de la Conselleria. 
El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ja ha publicat el detall de totes les mesures que s’aplicaran, de moment, del 7 al 16 de gener.

Què diu el DOGC?

Obertura de concessionaris d’automòbils. Els concessionaris d’automòbils poden romandre oberts sigui quina sigui la seva superfície, i amb les mesures establertes d’higiene i de seguretat establertes en el pla sectorial de comerç aprovat pels òrgans de Govern del Pla d’actuació del PROCICAT, per la seva consideració d’establiments comercials dedicats a la venda de productes essencials relacionats a l’annex 2 del Decret llei 27/2020, de 13 de juliol, de modificació de la Llei 18/2009, de 22 d’octubre, de salut pública, i d’adopció de mesures urgents per fer front al risc de brots de la COVID-19. Els concessionaris d’automòbils poden obrir al públic dissabtes i diumenges.
Així figura en el punt 9è de la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.