Skip links

Sense restriccions vigents a l’etiqueta groga

L’AMB confirma que els vehicles amb etiqueta groga podran continuar circulant el 2022. Aquesta nota d’urgència es va precipitar per les declaracions de l’alcaldessa de Barcelona i alhora presidenta de l’AMB, Ada Colau, manifestant el contrari i causant, una vegada més, confusió als ciutadans i ciutadanes i les empreses.

No sé si atribuir aquestes manifestacions a una manca d’informació o a la seva reiterada conducta d’atemorir els usuaris dels vehicles privats. L’impacte de la restricció a la ciutadania i les empreses és molt gran, ja que s’estima que entre un 27% i uun 35% dels vehicles disposen d’etiqueta groga i d’aquests, fins a un 77% són transportistes.

En definitiva, ara que des de l’AMB confirmen públicament que no entra en vigor aquesta restricció, aprofitem per posar de manifest que el Gremi del Motor de Barcelona va registrar escrits d’oposició a l’entrada en funcionament per aquest 2022, en defensa dels interessos del seu col·lectiu i, a la vegada, ha donat suport al moviment ciutadà d’oposició a la mesura, impulsada per agremiats, dos d’ells de la nostra junta directiva.