Skip links

Xavier Cabestany, Maquina Motors: “La mobilitat és necessària per a una societat desenvolupada”

Xavier Cabestany, vocal del Gremi del Motor, és el convidat de la revista Infogremi del mes de febrer per conèixer de ben aprop, tota la tasca que porta dècades realitzant al capdavant de Maquina Motors. Amb ell, també prenem el pols a l’actualitat sobre rodes.

Com ha canviat la mobilitat des de que vostè està en el món de l’automoció?

Molt i poc a la vegada. Al final, el que cal és sempre oferir un producte de qualitat i adaptat als reptes que impulsen les noves ciutats i les connexions entre elles. D’altra banda, nosaltres oferim el producte, però també la solució a la mobilitat, una necessitat bàsica que ara es qüestiona i si aquesta funciona, resulta un gran indicatiu propi d’una societat desenvolupada.

I en aquesta transformació hi ha l’electrificació…

Evidentment. Però hem de vigilar com ho fem tot això, per exemple amb els punts de recàrrega que en el conjunt de l’Estat espanyol són massa menors si volem fer la transició verda que se’ns demana. Afortunadament, en el sector de les dues rodes és més fàcil fer la conversió perquè també les necessitats energètiques són menors.

Parlem de Maquina Motors, quines marques trobem i quines novetats ens pot donar?

De novetats no me’n vull deixar cap i de marques tampoc. Treballem amb producte de qualitat, però em sabria greu fer publicitat d’una i de l’altra no. Les activitats del Grup Maquina Motors comprenen la comercialització de motos noves, semi-noves, KM0 o ocasió . Som concessionari oficial de KTM, Triumph, Honda, Suzuki, Ducati, Kawasaki, Ecooter. A Maquina Motors posem a la teva disposició  un servei complet de postvenda amb el personal més preparat, que t’assessorarà en el manteniment i cura de la teva moto:  servei tècnic de reparació, venda d’accessoris, equipació per a motoristes, compra/taxació de motocicletes i lubricants/recanvis originals. Fins ara, comptem amb  10 botigues físiques  i més de 100 professionals, el nostre equip humà és la nostra millor aposta!

I pel que fa al VO, també ha percebut un interès més considerable que en d’altres èpoques com ha passat, per exemple, amb els turismes?

Les entregues en motos i motocicletes no han patit tantes conseqüències com les vehicles de quatre rodes i ens hem sabut moure molt bé en ambdós mercats. Les activitats del Grup Maquina Motors comprenen la comercialització de motos noves, semi-noves, KM0 o ocasió. Som concessionari oficial de KTM, Triumph, Honda, Suzuki, Ducati, Kawasaki, Ecooter. A Maquina Motors posem a la teva disposició  un servei complet de postvenda amb el personal més preparat, que t’assessorarà en el manteniment i cura de la teva moto:  servei tècnic de reparació, venda d’accessoris, equipació per a motoristes, compra/taxació de motocicletes i lubricants/recanvis originals. Fins ara, comptem amb  10 botigues físiques i més de 100 professionals.

No està gens malament. Tota una vida de constància i esforç.

Vam néixer el 1978 de la mà d’amants de les dues rodes que un dia van decidir convertir la seva passió en ofici. Des de llavors hem treballat per oferir la millor de les experiències a les persones que adquireixen una moto. Per aconseguir-ho, basem la nostra filosofia en la recerca de l’excel·lència , cosa que ens permet millorar dia a dia. Invertim a millorar els procediments perquè els nostres clients quedin totalment satisfets. Oferim una àmplia oferta de motos, som líders en vendes de moto nova i servei a les marques que representem, que es troben entre les millors del mercat. També som la selecció més gran de motos d’ocasió del territori espanyol. Dins de les nostres instal·lacions podràs comparar un extens catàleg de motos noves i conèixer els darrers models.