Skip links

Analitzem les ajudes del Pla Renove i Moves: com seran?

Els plans d’ajudes a l’automoció s’han aprovat finalment. Un reclam que ja venia des de feia temps, molt abans de la pandèmia pel coronavirus. En aquests moments, cal tenir en compte que, en el cas del Moves, es preveu que estigui disponible abans del 16 de setembre ja que ha de ser publicat en darrera instància al DOGC de la Generalitat. El mateix passa amb el Renove però en aquest cas es gestiona directament a través del Govern espanyol. Des del Gremi, volem fer esment d’aquesta situació per la previsió de quan fer efectives les ajudes i reiterem que s’activin el més aviat possible.

D’altra banda, hem elaborat un quadre comparatiu d’aquests dos plans amb totes les especificitats depenent de tots els condicionats. El Gremi del Motor disposa d’un servei telefònic i via correu electrònic per atendre tots els dubtes, també d’aquells particulars que vulguin conèixer com es beneficiaran d’aquestes ajudes per facilitar la compra d’un nou vehicle.

Per això, hem difós aquesta informació a través de campanyes informatives i reiterem el nostre compromís per posar-nos a la vostra disposició. Ens podeu trucar al 934 16 0695 (en horari de matins, fins les 14h) o enviant un correu a info@gremidelmotor.org / info@fecavem.cat

Pla Renove

Pla Moves