Skip links

Sessió informativa sobre les noves ajudes de l’AMB, amb BBVA

Zoom obert per donar a conèixer aquestes ajudes que el nostre sector confia en reforçar i fer més específiques per l’agremiat/a

Èxit de participació de la primeres sessió informativa en streaming dirigida al sector de l’automoció. El responsable de projectes de mobilitat sostenible de l’AMB, Rossend Bosch, va oferir el detall de les ajudes del sector públic a la compra i renovació de la flota dirigida, principalment, als autònoms dedicats al transport de mercaderies que tinguin la necessitat de canviar la seva furgoneta actual per una de nova. El topall de l’AMB per rebre aquestes ajudes s’ha fixat en un rendiment net de 30.000 euros anuals com a màxim.

D’altra banda, també va participar a la sessió el Director de Zona Catalunya del BBVA, Xavi Vila, que ens va aportar tots els productes que aquesta entitat ha treballat per la financiació d’autònoms i PIMES.

Des del Gremi del Motor considerem que aquestes ajudes són per un destinatari molt concret i definit. Cal recordar que el sector públic té uns recursos que no té el privat i per tant cal posar en valor l’esforç del sector, en aquest cas, automobilístic. Aquest 2020 és un punt d’inflexió de la nostra indústria perquè entra en vigor una normativa europea en matèria d’emissions, la 2019/632, amb què es vol reduir un 12% les emissions de vehicles a motor. Per tot plegat, demanem a l’Administració i en aquest cas a l’AMB, treballar de forma coordinada.